فلفل قرمز

اندام مورد استفاده ی گیاه: میوه های رسیده و خشک شده مصارف سنتی:از گذشته ی بسیار دور در آفریقا و بسیاری از کشورها استفاده می شده است. بیشترین…

فروش خدمات باغبانی معلمی
اندام مورد استفاده ی گیاه: میوه های رسیده و خشک شده مصارف سنتی:از گذشته ی بسیار دور در آفریقا و بسیاری از کشورها استفاده می شده است. بیشترین…
اندام مورد استفاده ی گیاه:

میوه های رسیده و خشک شده

مصارف سنتی:

از گذشته ی بسیار دور در آفریقا و بسیاری از کشورها استفاده می شده است. بیشترین کاربرد آن در سوء هاضمه و نقرس بوده است.

ترکیبات موثره گیاه:

گیاه حاوی ترکیب فنولی کاپسایسین می باشد

اثرات فارماکولوژیک و موارد مصرف:

فلفل در درمان سوء هاضمه ناشی از ضعف ماهیچه ای به کار می رود. به دلیل حضور کاپسایسین که خواص محرک موضعی دارد برای کاهش درد روماتیسم، درد کمر و درد حاصل از نوروپاتی محیطی به کار می رود. کاپسایسین با اتصال به گیرنده ی پروتئینی خاصی که معمولا در دمای بالای 37 درجه ی سانتیگراد فعال می شود باعث می شود این پروتئین در دمای پایین تر تحریک شده و سیگنال تحریک گرمایی را به مغز صادر کند. دلیل احساس گرما در هنگام مصرف فلفل به همین دلیل است. اثرات ضد دردی آن به دلیل تخلیه ی ذخایر ماده ی P در انتهای عصبی نورون ها می باشد.

همچنین نتایج نشان می دهد که کاپسایسین باعث مرگ برنامه ی ریزی شده ی سلول های سرطانی پروستات و ریه می شود. کاپسایسین در مطالعات باعث تعدیل قند خون بعد از مصرف غذا هم شده است.

امروزه در داروخانه ها فرآورده ی موضعی به نام کاپسایسین 0.3 درصد که حاوی کاپسایسین می باشد برای کاهش درد روماتیسم موجود می باشد

بازدید : 646 سه شنبه 22 دي 1394 زمان : 5:0
آمار سایت
  • کل مطالب : 491
  • افراد آنلاین : 3
  • آی پی امروز : 208
  • آی پی دیروز : 264
  • بازدید امروز : 2,489
  • باردید دیروز : 892
  • گوگل امروز : 91
  • گوگل دیروز : 105
  • بازدید هفته : 5,411
  • بازدید ماه : 41,859
  • بازدید سال : 659,128
  • بازدید کلی : 1,022,294