loading...
فروش خدمات باغبانی
نهال بازدید : 2167 پنجشنبه 13 اسفند 1394 نظرات (0)

روشها و دستگاه های مورد استفاده در بررسیهای فیزیکی و کیفی گندم

4 - تعيين عدد فالینگ(Falling Number) :

 

تعيين ميزان فعاليت آنزيم آلفاآميلاز) عدد فالینگ) براساس دستورالعمل شماره 81B- 55 که توسط AACC پیشنهاد شده و با استفاده از دستگاه فالینگ نامبر1600، انجام می گیرد. بدین ترتیب که دستگاه را روشن می کنیم تا آب داخل محفظه دستگاه فالینگ نامبر بجوش آید. سپس دو نمونه آرد را هر یک به میزان 7 گرم در داخل دو لوله آزمایش مخصوص دستگاه گذاشته و به هریک 25 سی سی آب مقطر می افزاییم. سپس روی لوله ها درپوش گذاشته و به صورت افقی آنها را بهم می زنیم تا زمانی که آرد و آب کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. درپوش ها را برداشته و یک سنسور میله ای مخصوص در داخل هر لوله گذارده و لوله ها را داخل محفظه آبجوش دستگاه می گذاریم. دکمه Start دستگاه را می زنیم تا مخلوط درون لوله ها به مدت 60 ثانیه توسط سنسورها همزده شود. در این زمان مخلوط حالتی ژلاتینه می یابد. پس از60 ثانیه، سنسورهای درون لوله ها بالا آمده و رها می شوند. مدت زمانی که طول می کشد تا سنسورها به ته لوله ها رسیده و فیکس شوند توسط تایمر دستگاه اندازه گیری می شود. زمان حاصله همان عدد فالینگ است که بر حسب ثانیه(S) بیان می شود.

 

5- اندازه گیری مقدارگلوتن خشک ومرطوب وشاخص والاستیسیته گلوتن :

 

6- آزمون فارینوگراف:

 

7- دستگاه اکستنسوگراف:

 
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 491
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 300
  • بازدید امروز : 51
  • باردید دیروز : 1,335
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 51
  • بازدید ماه : 18,980
  • بازدید سال : 91,766
  • بازدید کلی : 3,171,663