loading...
فروش خدمات باغبانی
نهال بازدید : 2365 دوشنبه 17 خرداد 1395 نظرات (0)

خواص کاربرد ثعلب

ثعلب از نظر طبیعت گرم و مرطوب است .خون ساز و مقوی است و برای کزاز، تشنج خشک، فلج، لقوه و تقویت اعصاب مفیداست. اگرباروغن گل سرخ و زیتون خمیرکرده وبه موی سربمالند برای تقویت و رشد مو و جلوگیری ازریختن آن مفیداست. فکول غده یا آرد غده که ثعلب گفته می شود شیرین و لزج وخوراکی است و مخلوط باشیر و کاکائو غذای مقوی وخوبی برای اطفال ضعیف است

مقدار خوراک ثعلب برای بزرگسالان حداکثرتا 8گرم است. ثعلب برای کودکان و اشخاصی مه معده حساس دارند غذای مناسبی است.سابقا معتقدبودند که ثعلب محرک ومبهی است وگفته می شد اگربرگهای ثعلب را با زعفران وکمی مشک،کوبیده وشیاف بردارند وبا شوهرهمبسترشوند به احتمال زیاداگرنقص خاص فیزیولوژیکی نباشد، همان باراول باردار می شوند. ثعلب برای دهانه معده مضرّ است لذا بایدبا شکرخورده شود.خوردن دانه های آن باسرکه رقیق مبهی است. برای گرم مزاجها مضرّ است وباید باسکن جبین خورده شود

ترکیبات شیمیایی


درغده زیرزمینی گونه های مختلف ثعلب بخصوص گونه O.latifolia یک گلوکوزید بنام لوروگلوسین(Lauroglossin)به مقدار0055/0درصدمشخص شده است. بعلاوه در آردی که ازفولیکول غدّه بنام ثعلب بدست می آید مقدار زیادی موتدلعابی و ماده ای شبیه صمغ عربی ودرحدود25درصدنشاسته وحدود 5 درصد موادقندی و مقدارکمی املاح معدنی و مقدارجزئی اسانس است که پس ازخشک شدن گیاه بصورت کومارین درمی آید.درگونه O.mascula وجود یک گلوکوزید وماده تلخ تأئید شده است

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 491
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 269
  • آی پی دیروز : 286
  • بازدید امروز : 1,180
  • باردید دیروز : 1,371
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 18
  • بازدید هفته : 8,068
  • بازدید ماه : 18,774
  • بازدید سال : 91,560
  • بازدید کلی : 3,171,457